Recensioner

Nya Åland 21.9.2010:

”…här har man vinnlagt sig om att göra intressanta arrangemang och – inte minst – om den instrumentala beledsagningen…I det här sammanhanget tilltalas jag genomgående av Mariannes intagande visröst och av duetterna där faran för att ta i för mycket på ett högtravande vissångarmanér dämpas… Det som man framförallt måste välkomna är att gruppen vill ta vara på den visskatt som finns…”

Åbo underrättelser 30.9.2010:

”…CD:n är skickligt inspelad och lyhört mixad. D.v.s. här kommer Mariannes och Kims ypperliga visröster, exakta stämsång och de många instrumenten till sin fulla rätt. Rekommenderas till alla vänner av folkvisor och andra fina visor.”

Resonans 4/2010:

”…Det här är åländsk-finlandssvensk traditionsmusik när den är som allra bäst…Arrangemangen är smakfulla och variationsrika, välspelade och -tolkade…Tidens brus visar med sin inspelning att traditionell folkmusik förvisso har sin livskraft kvar…”

Kuriren 24.11.2011:

”…Kim och Marianne sjunger och tillsammans med Barbro Wendt på nyckelharpa och multiinstrumentalisten Kjell Frisk skapas en synnerligen varierad tonväv och materialet är just så brokigt som man kan begära. En charmerande skiva…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s